DeCast

DeCast
De Cast is voortgekomen uit Apollo en is op weg naar een zelfstandig bestaan in de Emmense culturele wereld.
De members (64 m/v) van De Cast zijn stuk voor stuk cultuurliefhebbers die samen met de initiatiefnemers vinden dat er in Emmen en omstreken meer ‘muziek in de stad’ moet komen.  


Ook meewerken aan meer cultuur in Emmen? Maak een keuze:

DeCast: Fotografie
Apollo heeft regelmatig opdrachten voor fotografen die zich verder willen ontwikkelen, door het maken van concertfoto’s, maar ook voor vormgevers voor het maken van artwork.

DeCast: Eventteam
Ben jij multi-inzetbaar en ons helpen ervoor te zorgen dat Poppodium Apollo een succes blijft? In deze Cast kun je verschillende backstage- en frontoffice werkzaamheden doen tijdens onze evenementen. Maar natuurlijk ook streetteam- of guerilla acties.

DeCast: DJ’s
Anderen van jouw muziek te laten genieten voor en na de concerten? Apollo geeft DJ’s de kans een groter publiek te bereiken.

DeCast: Media
Internet, social media, mobile applicaties zijn belangrijke communicatiebronnen om meer ‘muziek in de stad’ te krijgen. Apollo biedt daarom een podium voor IT, design en mediatalent. Ben je designer, IT-er, interviewer, filmmaker, dichter of goed in het ontwikkelen van mobile communication? Wij stellen ons podium beschikbaar om jouw Apollo media uiting te publiceren.

DeCast: Ticket Connect
Onbekend maakt onbemind! Heel veel Emmenaren zijn nog niet bekend met de activiteiten van Poppodium Apollo. Met slimme- en handige acties zorgt deze Cast ervoor dat er meer bezoekers aan onze activiteiten deelnemen.

Castmember worden?
Apollo is altijd op zoek naar Castleden die zich willen inzetten voor het poppodium. De castleden houden het poppodium draaiende voor, na en tijdens de concerten. Als vast castlid krijg je gratis toegang tot de concerten. Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen:

Wil je lid worden van een cast of wil je meer informatie? Meld je dan aan via dit formulier of mail ons je vraag.

TwitterFacebookPinterestWhatsAppGoogle+Flipboard

Geef een reactie