Over Apollo

Apollo is een nieuw podium voor popmuziek, opgericht in 2011 en gevestigd in Emmen. De concerten worden gehouden in de popzalen van DvhNzaal@Atlas en Café Groothuis en op andere verrassende locaties in de stad.

Waar komt Apollo vandaan?
In 2011 sloegen verschillende muziekgerelateerde organisaties en muziekliefhebbers uit Emmen de handen ineen om het poppodium op te zetten. Samen waren ze ervan overtuigd dat een poppodium met een levendige muziekcultuur plezier en ontspanning biedt en ook bijdraagt aan de culturele profilering van de gemeente Emmen.

Wat is er al gebeurd?
Inmiddels heeft Apollo al vele concerten op haar naam staan. Van DI-RECT tot Don Diablo, van Waylon tot Indian Askin en van Douwe Bob tot BLØF. Daarnaast is Apollo jaarlijks met een eigen podium te zien tijdens de Popronde in Emmen en zijn we aanwezig bij Festival de Opening, Barrel Food Festial, Blues op de Savanne en de opening van het culturele seizoen. Naast concerten organiseren we inmiddels ook side events, zoals de Apollo popquiz en stand-up comedy voorstellingen.

TwitterFacebookPinterestWhatsAppGoogle+Flipboard

Geef een reactie