Finalisten Freedom Dance Preview bekend

afbeelding previewDinsdagavond 11 april zijn de finalisten Freedom Dance Preview door de organisatie van de preview bekendgemaakt: Robbert Hagedoorn, Michael Radix, Djo Mauwa, Remco Slomp, Lars Middel en Miguel Kaidell gaan aanstaande zaterdag uitmaken wie op 5 mei  een spot wint op het Bevrijdingsfestival in Assen en het DJ-Festival in Emmen.

Er zijn drie prijzen te verdelen: een publieksprijs en twee juryprijzen. De publieksprijs houdt in dat je op basis van de stemmen die het publiek geeft een prijs wint, de twee overige prijzen zijn op basis van het juryrapport.

Event: Freedom Dance Preview
Locatie: De Zwetser Marktplein Emmen
Aanvang: 20:00 uur
Entree: Gratis

 

TwitterFacebookPinterestWhatsAppGoogle+Flipboard

About redactie

into music
This entry was posted in Apollo Dance, Local Heroes, Nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.